Na našim prostorima danas postoji pregršt osoba koje su slavne po nečemu. Nekada su ljudi bili slavni kada stvarno to zasluže radom, bar u većini slučajeva. Bili su i oni koji su bili poznati po negativnim stvarima, ali danas putem interneta svako može postati zvijezda pa su čak i političari estradne zvijezde kod nas.

 

Dok se ostale političare širom bivše Jugoslavije naziva lopovima i lupežima, jedan srpski političar iz stranke LDP je dobio dosta simpatija od naroda, naročito od pripadnica ljepšeg spola. U pitanju je Čedomir Jovanović koji je poznat po svom izgledu unatoč svojim godinama i veoma je uspješan. Čedomir je veliki ljubitelj ekstremnih sportova i voli da se tetovira, što se da vidjeti na priloženim provokativnim fotografijama ovog čuvenog političara. Krasi ga i to što je porodični čovjek koji stvarno voli svoju suprugu i njihovu zajedničku djecu i često govori da su mu oni centar cijelog univerzuma.

Korisnici interneta i oni koji prate ovaj famozni par su nedavno ostali šokirani kad su vidjeli Čedomirovu suprugu Jelenu Jovanović na fotografiji na brodu gdje se vidjela i njena velika tetovaža koja je očito posvećena Čedi i njihovoj djeci. Žena je pozadina slike, a na njenim prsima hodaju čovjek i četvero djece.

Svi su pohvalili Jelenu na izvanrednoj ljepoti i mladolikosti, a malo ko zna da je zapravo ona jako slična svom mužu i da oboje vole ekstremne sportove i tetovaže, pa nije ni čudo što oboje imaju velike tetovaže sa motivima koji očito za njih imaju posebno simboličko značenje. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo