Kupovina doma je uvijek nešto što može da bude zahtjevno, ne samo u finansijskom smislu. Dok mnogi širom svijeta gledaju da pruže stanove svim građanima, u Sjevernoj Americi ljudi gledaju samo da udovolje sebi i grade ogromne kuće dok mnogi beskućnici spavaju i umiru na hladnoći ulica opasnih američkih gradova.

Neki su bili domišljati i započeli biznis renovacije starih kuća i to su pretvorili u dobar kupoprodajni biznis, ali i u dobru premisu za reality show emisije. Budući da danas slabo ko gleda televizor, prebacili su se uglavnom na platforme poput TikToka gdje mogu prikupiti dosta slave, pregleda i novca. Profil po imenu “flipthishouz” pripada mladom paru iz Kanade koji renovira stare kuće i onda na TikToku pokazuju svako malo dokle su došli sa renovacijom i koje su im se prepreke našle na putu, te im naravno pokažu i finalni izgled kuće. Najnovija kuća na kojoj rade ih je isprepadala.

U starim kućama se zaista zna naći štošta, i dosta tih stvari bude odvratno, sumnjivo, vrijedno i može da nosi još bezbroj nesvakidašnjih epiteta. Našli su prvo novine iz 1960-ih godina, a onda potom i dosta kostiju, što ih je jako zabrinulo. Neke kosti su očito pripadale glodavcima, osim jedne.

Jedna velika kost ih je baš šokirala pa su na TikToku objavili da će zaustaviti radove dok policija ne istraži slučaj. Stručnjaci su potvrdili da je kost pripadala labudu i da nije ljudska, pa su to ovo dvoje objavili na TikToku i skupili su oko dva i po miliona pregleda. Video pogledajte ovdje.

 

 

 

Preporučujemo