Jelena može da gleda i plače: Svetozar Cvetković u zagrljaju OVE prelepe brinete preboleo RAZVOD (FOTO)

0

Razvod bračnih partnera nakon dugo godina braka i osnovane porodice zna biti jako težak, naročito ako su obje stranke u žiži javnosti. To estradne zvijezde najbolje znaju jer mediji prate svaki njihov korak u privatnom životu jer žele da saznaju šta njihovi favoriti rade kad ne glume nekog drugog pred kamerama.

Takva je trenutna situacija kod Svetozara Cvetkovića koji je jako dugo bio sa lijepom Jelenom Đokić s kojom ima dvoje djece. Njih dvoje se nakon mnogo godina razvedoše i tako su mnoge šokirali. Ljudi nisu znali šta da očekuju niti da li će ovo dvoje viđati neke nove ljude. Život ide dalje i nove se ljubavi rađaju, pa tako i od Jelene i Svetozara. Vidjeli smo da se gospođa Đokić već snašla, a izgleda da se i gospodin Cvetković druži sa nekom drugom osobom za koju mnogi obožavaoci i pratioci špekulišu da je neka nova partnerica ili bar neko blizak.

Fotografija koju je prvu objavio na Instagram je iz mladosti gdje se vidi kako uživa sa nekom djevojkom koja izgleda jako simpatično. Poslije te slike je podijelio noviju sliku sa ovom sada jako lijepom damom koju su godine izuzetno dobro poslužile i koju u opisu naziva “Tena”.

Ako se vodimo opisom fotografije koju je postavio Cvetković, odnos sa ovom gospođom je nastavljen otprije, ali se ne zna da li je u pitanju prijateljica, ljubavnica, član porodice ili pak neko posve drugi. Ostaje samo da čekamo buduće objave i vidimo šta će Cvetković objavljivati i izjavljivati kad se pojavi u javnosti.

 

 

 

Preporučujemo