SKANDALČINA: Đorđe David došao na rođendan kod Anastasije pa PONIZIO CECU! (FOTO)

0

Anastasija Ražnatović je proslavila svoj 24-i rođendan i tom prilikom je napravila žurku kojoj je prisustvovalo pola estrade što i nije čudo jer je njena majka Ceca jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji kada je u pitanju folk muzika.

Gomila novinara se okupila pred restoranom u kojem je održano rođendansko slavlje a gosti su pristizali obučeni kao na modnoj pisti. Najveća vijest je bila da je u Beograd iz Sevilje stigao i Anastasijin novi dečko poznati fudbaler koji igra u Španiji a za njihovu vezu se saznalo tek nedavno jer je prije njega ona bila u  vezi godinama sa Đorđem Kuljićem sa kojim je čak bila započela i zajednički život koji je trajao jako kratko.

Na proslavu je sa Nemanjom Gudeljom  stigla i cijela nejgova porodica i upoznali su se ca Cecom tako da je jasno da je u pitanju ozbiljna veza koja bi mogla da završi i brakom. Nemanja je bio vidno nervozan zbog gomile novinara ali se ipak iskulirao i pozirao svima. Slavljenica je zasjenila sve svojim izgledom i stajlingom a na sebi je imala crnu haljinu koja joj je bila pripijena uz tijelo i neutralne salonke dok je kosu talasasto uvila.

Kao poseban detalj tu su bile i providne rukavice i niko nije mogao da skrene pogled sa nje. Jedan od mnogobrojnih gostiju je bio i Đorđe David koji zajedno sa Cecom sjedi u žiriju najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji Zvezdama Granda i koji je dao jedan zanimljiv komentar. Naime on je rekao da Anastasija pjeva bolje od mame ali da treba biti sretna ako napravi upola manju karijeru od Cece.

Preporučujemo