Iako je Holivud mnogima san i svi bi željeli da budu bogati i slavni i tamo ljudi pate i doživljavaju svakakve životne situacije a očit primjer je slučaj razvoda poznatog glumca Džonija Depa i njegove supruge Amber o kojima se već danima piše u štampi i koji pokazuje svu lažnu slavu i sjaj.

Mi danas pišemo o bivšoj manekenki koj aje bila udata za glumca koji se proslavio u poznatoj seriji Čuvari plaže, Hobija Bjukenona, Loni Vilison koja je ju jednom periodu svog života živjela u velikom luksuzu i bogatstvu a danas je beskućnik i kopa po kontejnerima u potrazi za hranom. Nju su paparaci uhvatili kako na plaži Venis u Los Anđelesu pretražuje kontejnere i bila je obučena u crno i sa cigarom u ustima i ošišana skoro na ćelavo.

Ono što se da primjetiti je i da nije imala obuću ali je na njenoj ruci bio skupocjeni Apple sat. U ovakvo stanje je nekada prelijepa i zanosna plavuša dospjela jer je postala teški ovisnik o kristal metu što je pratio i niz ozbiljnih psihičkih problema. Na ulici živi već šest gosdina a novinarima sa kojima je tada razgovarala je rekla da je u stanju da živi sama i da ima na ulici sve što joj je potrebno.

Loni koja danas ima 38 godina je rekla da nema mobilni i da ima mjesto za spavanje te da hranu nalazi u kontejnerima. Rekla je da niko zaista ne brine za nju i da ne žele da je vide pa ni ona njih iako su njeni poznanici pokušavali da joj pomognu i našli su stručnjaka koji joj je mogao pomoći da se riješi ovismosti ali je ona to odbila. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo