SKANDAL TRESE BRITANIJU: Princ Hari ponovo razbesneo kraljevsku porodicu! Čarls rešen da prekine svaki kontakt sa njim, evo i zašto!

0

Kraljica Elizabeta je porslavila svoj 96-i rođendan ali je to ostalo u sjenci skandala koju je opet izazvao princ Hari koji je opasno uzdrmao same temelje ove kraljevske porodice kada je odlučio da se odrekne svih kraljevskih dužnosti i sa svojom suprugom američkom glumicom Megam Markl preseli u Ameriku.

Oni su nakon odlaska sa dvora dali intervjju kod čuvene Oprah koji je gledalo više miliona ljudi i u kojem su izrekli niz optužbi na račun britanskog dvora mada se za neke do njih vrlo brzo ispostavilo da su lažne. Hari i Megan su osnovali i svoj producentsku kuću koja je potpisala sa Netflixom ugovor u koejm se obavezuje na snimanje dokumentarnih, crtanih filmova i serija ali i dokumentarca o Igrama nepobjedivih koje se upravo održavaju u Hagu i čiji je pokrovitelj princ Hari.

Sa njim se u Holandiji nalazi i njegova supruga Megan a njih dvoje su se usput sreli i sa Hariejvim ocem princom Čarlsom i taj susret nije bio nimalo ugodan. Hari se  sreo i sa svojom bakom kraljicom Elizabetom i poslije je medijima izjavio da je ona odlično i da je između ostalog navratio na dvor da vidi da li je ona bezbjedna a ove njegove riječi su izazvala veliku medijsku pažnju.

Prema psanju britanskih medija upravo ova konstatacija o bezbjednosti je jako pogodila njegovog oca koji je toliko ljut da razmišlja da prekine svaki odnos i kontakt sa mlađim sinom. Poznato je i da je Harijev odnos sa bratom Vilijamom također jako zategnut i porodica je očito u rasulu.

Preporučujemo