POSLE 13 GODINA BRAKA SA ŠEIKOM, NAŠA MANEKENKA OTKRILA POZADINU SVEGA: Jelena bin Drai se nije odrekla pravoslavne vjere, pokazala kako farba jaja za Uskrs! (FOTO)

0

Veliku buru u srpskoj javosti je prije 13 godina podigla vijest da se poznata srpska manekenka Jelena Jakovljević udaje za arapskog biznismena Saida bin Draia i svi su sumnjali da će taj brak potrajati prije svega zbog velikih kulturoloških i vjerskih razlika.

Međutim i danas su njih dvoje u sretnom braku a u jednom intervjuu koji je Jelena dala za Hello je isspričala kako su se njih dvoje zabavljali četiri godine prije nego su se odlučili na vjenčanje. Ona je istakla da broj 4 u njihovim životima ima posebno značenje jer njen muž koji inače igra polo nosi na dresu broj 4 a žele i da imaju toliko djece.

Pošto je njihova veza izazivala veliku pažnju medija i javnosti odlučili su da se vjenčaju u tajnosti krajem 2007. godine i ceremoniji je prisustvovao uži porodični krug a održana je u kući njenog svekra. Jelena je otkrila i da je zadržala i svoje prezime i pravoslavnu vjeru te da je potpisala kitab što je u stvari knjiga vjenčanih.

Tek 4 mjeseca psolije je održano svadbeno slavlje kojem je prisustvovalo preko 300 zvanica iz svih krajeva svijeta i tada su ispoštovani i arapski ali i srpski običaji pa je Said gađao i jabuku iz puške koju je uspio da pogodi tek iz trećeg pokušaja a njen brat je predao mužu. Njena vječanica je bila unikatna i izrađena od svile i čipke koje su kupljene u Evropi. Jelena iako već godinama ne živi u Srbiji i dalje poštuje naše običaje pa je tako i za ovaj Uskrs pripremila farbana jaja.

Preporučujemo