Seka pala na kolena, pa JANI URADILA OVO!: Šok snimak pevačice sa SVADBE Đanijevog sina! (VIDEO)

0

Jedan od glavnih događaja u Beogradu je prije par dana bila svadba sina poznatog pjevača Đanija koji je prvo na crkvenom vjenčanju koje je održano u Hramu Svetog Save a poslije i u opštini oženio majku svog sina Nikole. Đani nije štedio para za veliku i glamuroznu svadbu na koju je bilo pozvan veliki broj njegovih kolega sa estrade a među njima je bila i Seka Aleksić koja je stigla u pratnji svog muža Veljka i njih dvoje su po mnogima bili i najbolje obučen par na svadbi.

Svi su se sjajno proveli o čemu svjedoče i fotke i video snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama i sudeći po njima gostima je trebalo par dana da se oporave od slavlja. Sama Seka se odlično provela što se može vidjeti i po snimku na koejm ona kleči na koljenima i udara svoju kolegicu Janu koja je zabavljala goste po stra žnjici u ritmu muzike.

Seka je otkrila da joj nakon burne noći poruke stižu neprestano  a u opisu jednog snimka je pjevačica napisala: Ja kada mi kažu da izgledam sjajno. Inače Seka se u posljednje vrijeme jako rijetko pojavljuje u javnosti i u potpunosti se posvetila svojim sinovima koji odrastaju okruženi pažnjom i ljubavi roditelja u njihovoj vili u Staroj Pazovi.

Komšije za Seku i Veljka imaju samo riječi hvale i kažu da se ponašaju sasvim normalno kao i drugi običan svijet i da se njihovi sinovi igraju sa komšijskom djecom te da i sama pjevačica često organizuje dječije zabave na bazenu na koji pozove svu djecu.