Tašto, da li si sada srećna: Nemanja Gudelj jasno stavio do znanja šta misli o Ceci! (FOTO)

0

Prije dva dana je poznata folk pjevačica Ceca Ražnatović proslavila svoij 49-i rođendan i povodom toga je napravljena velika žurka na koju su pozvani  bliski prijatelji i porodica. U posljednje vrijeme se u srpskim medijima jako puno piše o Cecinoj kćerki Anastasiji i njenom ljubavnom životu a nije ni čudo jer je sada u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji igra za špansku Sevilju.

Anastasija koja je odlučila da krene majčinim stopama i koja se upustila u muzičke vode je bila pet godina u vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem i čak su počeli zajednički život početkom ove godine i baš kada se očekivalo da će doći i do svadbe oni su naprasno prekinuli svoju vezu i Anastasija se vratila u Cecinu vilu te medijima rekla da su ona i Đorđe ostali u prijateljskim odnosima.

I dok se u javnosti još uvijek nagađalo o razlozima njihovog prekida stigla je vijest da je Cecina kćerka već našla zamjenu Đorđu i to ni manje ni više poznatog fudbalera te da vrlo često boravi u Španiji. Ona je upoznala cijelu njegovu porodicu i svima se dopala a da je veza jako ozbilja pokazala je i činjenica da su na proslavu Anastasijinog 24-og rođendana svi članovi porodice Gudelj stigli u Beograd.

Ovom prilikom ih je ugostila i Ceca koja nije krila oduševljenje novim zetom a nakon gesta kojim joj je čestitao rođendan biće joj još i draži. Naime Nemanja je Ceci čestitao rođendan uz forografiju na kojoj on grli i nju i svoju majku sa jednakom nježnošću i na ovaj način joj još jednom ukazao poštovanje.

Preporučujemo