Lepa Brena je pjevačica koja je bez imalo sumnje u bivšoj državi bila najpopularnija pjevačica i to ne samo u Jugoslaviji nego i u tadašnjim susjednim državama u kojima je bez problema na svojim koncertima punila fudbalske stadione. Ona je i danas aktivna i ima svoje fanove iako je ušla u sedmu deceniju žiovta a i njena porodivca je poznata javnosti što i nije čudno jer se početkom devedesetih udala za tada najboljeg srpskog tenisera Bobu Živojinovića.

Par je dobio dva sina Stefana i Viktora a sa njima je odrastao i Bobin sin iz prvog braka, Filip sa kojim Brena ima odličan odnos.  On je oženjen mladom pjevačicom Aleksandrom Prijović a Stefan se udaljio od porodice i špekuliše se da nisu u njaboljim odnosima.

Najmlađi Viktor koji je nedavno prekinuo vezu sa djevojkom Sandrom je česta meta medija koji špekulišu o tome sa kim je on sada u vezi a mnoge je iznenadila njegova objava na Instagramu odnosno fotografija sa poznatom pjevačicom Sekom Aleksić koja je nastala na svadbi Đanijevog sina a uz nju je Viktor napisao: Moja prva ljubav i tagovao Seku.

Inače i sama pjevačica je u vrijeme kada je Viktor ima samo sedam godina otkrila u jednoj emisiji kako joj on šalje ljubavna pisma u kojima crta zeca, kučiće i srca i kako je on zaljubljen u nju a ona njega prosto obožava. Ona je ovom prilikom i svojoj kolegici Lepoj Breni poslala poljubac a poručila je Viktoru da ga voli i da će se uskoro vidjeti.

Preporučujemo