OVO JE ŽENA RAMZANA KADIROVA: Rodila je 10 dece, žmuri na preljube, sama će izabrati njegovu sledeću suprugu! (FOTO)

0

Od kako je počeo rat u Ukrajini neka imena se jako često pominju a pored predsjednika Rusije Vladimira Putina i predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog ime koje se jako često može čuti je Ramzan Kadirov koji je lider Čečenije i koji se stavio u službu Putinu i vrlo često svojim izjavama šokira cijeli svijet.

Čečeni su poznati kao brutalni borci koji neprijatelje ne ostavljaju živima i kod njih rijetko ima zarobljenika a kako je poznato on je mjesto vođe svog naroda naslijedio od svog oca koji je ubijen i sa kojim se zajedno borio protiv Putina kada je Rusija napala ovu zemlju. Međutim zbog velikog porasta selafijskog pokreta u državi on se opet okrenuo Putinu i potao jedan od njegovih najvjernijih slugu.

Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da sa svojom suprugom Medni Musaevnom Kadirovom ima desetoro djece dok su još dvoje usvojili. Njih dvoje se poznaju iz djetinjstva jer su odrasli u istom selu i zajedno su išli i u školu. Kada je došlo vrijeme da se ženi Kadirovu je otac savjetovao da izabere Medni za svoju suprugu a on je tada imao 19 godina a ona dvije manje. Prvog sina su nazvali po djedu Ahmedu a nakon njega su dobili još tri sina i šest kćerki.

Medni je žena koja se skoro nikako ne pojavljuje u javnosti jer po čečenskim običajima njeno mjesto je ukući a posao joj je briga za porodicu. Ona se pored toga posvetila i pravljenju modne linije koja prati tradicionalni stil jer su žene u Čečniji pokrivene i po licu i tijelu i skoro se nikako nešminkaju. Iako po islamskom zakonu Kadirov ima  pravo na četiri žene još uvijek je samo sa Medni a bilo je špekulacija da je oženio izvjesnu Fatimu koju je navodno upoznao upravo na modnoj reviji svoje supruge ali se ispostavilo da to nije istina. Ramzan je jednom prilikom rekao kako još nije upoznao ženu koja bi se mogla takmičiti sa njegovom suprugom ali ako dođe do toga prvo će tražiti blagoslov upravo od Medni da bi se oženio po drugi put.

Preporučujemo