RAZOTKRIVENA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Ovo je NJENO PRAVO LICE NAKON RASKIDA! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji je već dugi niz godina Ceca Ražnatović koja veliki dio svoje popularnosti duguje i svom kontroverznom braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom za kojeg se udala u turbulentnim devedesetim godinama kada je situacija u Srbiji bila takva da je Arkan iako je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac istovremeno bio i jedan od najmoćnijih ljudi u državi.

Rodila je dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju koji su bili mali kada je njihov otac ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental. Kada su postali tinejdžeri zahvaljujući društvenim mrežama a zbog svojih roditelja i oni su postali popularni i imaju veliki broj pratilaca i o njima mediji u Srbiji često pišu.

Veljko se profesionalno bavi boksom dok je Anastasija krenula stopama svoje majke i uplovila je u muzičke vode. Ipak ostaje činjenica koja je svima jasna a to je da oboje žive na račun svoje majke i od ogromnog novca koji je ona zaradila. Anastasija je preko pet godina bila u vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem i čak su nedavno kupili zajednički stan u blizini Kalemegdana i počeli zajednički život koji je trajao jako kratko iako su svu očekivali da će se uskoro začuti i svadbena zvona.

Anastasija se vratila u vilu svoje majke a prije dva dana je ekipa Paparaco lova uhvatila prije snimanja jedne emisije u Šimanovcima i ona nije imala ni trunke šminke na licu. Anastasija je prvo otišla do Dedinja do porodične vile a nakon toga je posjetila šminkera i krenula prema Šimanovcima.

Preporučujemo