NAPOKON JE REŠENA MISTERIJA! – Fotke ne lažu: Evo gde živi Duško Tošić nakon svađe sa suprugom Jelenom! (FOTO)

0

Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda i ona sama sebe voli nazivati balkanskom divom mada je mediji radije zovu malom od skandala jer je na njima i izgradila svoju karijeru i oni je prate i dan danas.

Nikako drugačije se ne može objasniti da iako već godinama nije izdala nijednu novu pjesmu o njoj se u medijima piše skoro svaki dan a posljednji skandal je bio vezan za njen privatni život i mnogi su tada mislili da je njenom 14 godina dugom braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem sa kojim ima i dvije kćerke Niku i Atinu došao kraj. Naime cijeli region je brujao o njenoj prijavi muža policiji zbog nasilja koje se desilo u njihovom porodičnom domu za pravoslavni Božić i tada je Duško dobio zabranu prilaska pjevačici u trajanju od mjesec dana.

On je u Turskoj proveo skoro dva mjeseca jer je imao poslovnih obaveza a sada se vratio u Beograd i sve je interesovalo gdje sada živi. Na svom Instagram profilu je objavio fotku sa derbija na kojem je navijao za Crvenu Zvezdu a novinari Paparaco lova su sebi dali u zadatak da otkriju da li se vratio u zajedničku vilu na Dedinju u kojoj živi Jelena sa kćerkama ili je našao neki drugi smještaj.

Naime par nije potvrdio ni da se pomirio ni da se razvodi i mnogi su zainteresovani da vide kakv je epilog njihove svađe. Kamere su Duška snimile ispred porodične kuće i jasno je da se vratio i da opet živi sa Jelenom te da je par izgladio svoje nesporazume i da su se posvetili svome braku i kćerkama.