PRELEPE I PROKLETE OD ROĐENJA: Ove jugoslovenske lepotice su doživele jezive sudbine! (FOTO)

0

Jugoslovenke su bile poznate širom svijeta kao jedne od najljepših žena a mi vam danas pišemo o nekim poznatim ljepoticama sa ovih prostora koje su žarile i palile svojim izgledom ali im on nije donio puno sreće i sve su doživjele jezive sudbine. Nema ko se od srednje i starije generacije ne sjeća sestara Begović, Ene i Mie koje su bile poznate glumice ali i žene pred kojima su muškarci padali na koljena a druge žene su željele da izgledaju baš poput njih.

Ena je svoju glumačku karijeru započela kada je imala samo 18 godina i tada je bila statista u poznatom filmu Okupacija u 26 slika a prvu ulogu po kojoj je postala zapažena je imala u filmu Pad Italije. Ona se udala za Josipa Radeljaka hrvatskog biznismena koji je bio dosta stariji od nje i rodila mu je kćerku Lanu.

Međutim vrlo brzo nakon poroda je stradala u saobraćajnoj nesreći kada je auto iz kojeg je upravo izašla a kojim je upravljao Radeljakov sin iz prvog braka krenuo u rikverc i zgazio je. Ena je imala samo 40 godina kada je preminula.
U januaru ove godine je preminula poznata glumica Neda Arnerić koja je glumila u velikom broju jugoslovenskih filmova. Za nju se govorilo da je već godinama bila u depresiji sa kojom nikako nije mogla da se izbori.

Nikica Martinović je bila Mis Jugoslsavije 1966. godine a na takmičenju za Mis sviejta je ova mlada dubrovčanka osvojila mjesto prve pratilje i dan danas je to najbolji plasman koji je ostvarila neka djevojka sa ovih prostora na takmičenjima ljepote. Ona je nakon toga dobila niz poslovnih ponuda alii je zbog haosa u privatnom životu sve propustila. Ostatak pročitajte ovdje.