NIŠTA OD VENČANJA: Snežana Đurišić se molila da joj ljubav sa Vanjom traje večno, a evo šta se dogodilo” (FOTO)

0

Snežana Đurišić je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike već decenijama a i njeni fanovi kao i kolege se slažu da ima izvanredne glasovne mogućnosti i malo ko je u stanju da njene pjesme otpjeva kako treba.

To se najbolje može vidjeti i u najgledanijem muzičkom takmičenju u regiji, Zvezdama Granda u kojem je Snežana član žirija i kada se neki takmičar usudi da se predstavi upravo njenom pjesmom  tada uglavnom ne prođe dobro. Kada je u pitanju njen privatni život ona je u vezi sa Vanjom Miloševićem poznatim beogradskim ginekologom a njihov odnos je od samog početka interesantan za javnosti i medije.

Snežana je prije toga bila u braku sa svojim suprugom 30 godina a nakon njegove smrti je upoznala Vanju za kojeg je samo jednom prilikom rekla da se nada da će njihova veza potrajati vječno. Rekla je kako joj je smiješno da ih zovu momkom i djevojkom jer su ljudi u godinama a o tome da li će se vjenčati pjevačica je rekla da hoće ako budu mislili da je to potrebno.

Za sada ne razmišljaju o tome jer oboje imaju dobar dio života iza sebe i imaju i unuke a u vezi kakva je sada im je dobro i nema potrebe da se nešto mijenja. Snežana je rekla i da ne zna koliko će ta veza trajati ali i da će se ona moliti da traje vječno. Izgleda da će joj molitve biti uslišene jer je njihova veza napredovala za još jedan korak pošto se Vanja uselio u njenu kuću koja se nalazi u Jajincima a koju je pjevačica izgradila sa svojim pokojnim suprugom.

Preporučujemo