PRATILA I UHODILA! Jelena Karleuša za DOKAZ Duškove prevare bila spremna da izdvoji BRDO NOVCA!

0

Jelena Karleuša je osoba o kojoj se ubjedljivo najviše piše u medijima i uvijek je u pitanju neki skandal koji uglavnom sama izazove. Ona je u braku sa Duškom Tošićem već 14 godina a od samog početka njihove veze kružile su razne priče o tome kako je Duško vara i pisalo se o tome kako jeu vezi sa raznim ženama iz javnog života u Srbiji.

U vrijeme njihovog vjenčanja Duško je bio fudbalska zvijezda u usponu, mlad i zgodan i mnoge žene su željela da budu sa njim. Međutim Jelena je pazila na njega oštrim okom i nikada nije dozvoljavala nijednoj da mu se približi i nikada ništa nije prepuštala slučaju. Ona je svojevreemno u intervjuu koji je dala za Scandal rekla kako nijedna žena nikada ne bi trebala previše da se opusti i da bude sigurna u svog partnera i priznala kako je Duška više put tastirala i postavljala mu razne zamke ali i da on nikada nije napravio nijednu grešku zbog koje bi posumnjala u njegovu vjernost.

Ona je rekla i da ga je provjeravala na razne načine te da misli da nijedan muškarac nije bio podvrgnut takvom ispitu vjernosti ali ga je njen muž prošao. Ona je rekla i kao smatra da je to razlog što imaju dobar brak koji i danas opstaje  i dvije predivne kćerke. Svojevremeno kada su kružile glasine o Duškovoj nevjeri ona je ponudila i veliku svotu novca  ako joj neko dostavi dokaze o tome.

Ona je bila toliko sigurna u sebe pa je rekla da daje 10 hilajada eura svakome ko donese bilo kakav dokaz i to ne samo da je varao Duško nego bilo koji muškarac sa kojim je bila u vezi jer nju po njenim riječima može da prevari samo budala pošto je sjajna žena.