NAJGORA JAVNA PRELJUBA U SRBIJI: Evo kako je Marija saznala da je Kubura vara! (FOTO)

0

Razvodi su danas postali uobičajena pojava a u posljednje vrijeme ih je sve više i na javnoj sceni u Srbiji. Inače kao razlog razvoda se najčešće navodi preljuba i ekonomska situacija dok je kod ovih parova u pitanju najčešće ono prvo jer novaca imaju dovoljno.

Danas je stigla vijest da su poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura i fitnes instruktorka Marija Svić i službeno razvedeni i očito je da nisu mogli da spasu svoj brak i to zbog brojnih prevara sa obje strane. Njih dvoje imaju i dva sina i njihov brak je izvana po mnogima izgledao idealno a onda je stigao šok za cijelu Srbiju kada je Kubura uhvaćen u preljubi.

Ono štro je najgore u svemu je što je Marija za to saznala iz medija u kojima su se pojavile fotke na kojima se vidi njen suprug kako ljubi svoju  mladu kolegicu. Tada je Kubura radio na jednom projektu sa mladom producentkinjom Petrom Radivojević sa kojom je kako će se poslije ispostaviti bio u tajnoj ljubavnoj vezi preko tri mjeseca. Nakon  što su se u medijima pojavile fotke na kojima se vidi Kubura kako ljubi Petru na Zemunskom keju ni on a ni Marija se nisu oglašavali u javnosti ali je postalo jasno da pokušavaju da spasu svoj brak jer su se nekoliko mjeseci kasnije zajedno pojavili na jednoj premijeri.

Šest godna nakon toga ipak je sve puklo a sada je i Marija uhvaćena kako razmjenjuje nježnosti sa nepoznatim muškarcem u jednom beogradskom restoranu. Marija je otvoreno porgovorila o muževoj prevari jednom prilikom i rekla kao su je ljudi kritikovali što tome ne pridaje više pažnje.

 

Preporučujemo