Posle prodaje Granda došlo je vreme da se stvari razjasne: Boba Živojinović otkrio VELIKU ISTINU o svojoj supruzi Breni, šok! (FOTO)

0

Lepa Brena je u braku sa Bobom Živojinovićem više od tri decenije i poznato je da je ovaj par uspješan i u privatnom biznisu te da su prošle godine pjevačica i njen prijatelj i kolega Saša Popović prodali svoje dionice u produkcijskoj kući Grand koju su zajedno osnovali te da su diobili ogroman novac za njih.

Tada se mnogo špekulisalo o tpme ko je od njih dvoje došao na ideju da se odluče za ovaj potez i nagađalo se da li je to bila Brena ili Sale koji su pored svega i kumovi i porodični prijatelji. Međutim malo je poznato da osnivanje Granda nije uopšte bila njihova ideja nego da je iza svega stojao upravo Boba.

On je jednom prilikom rekao kao iako ga svi zovu Breninim mužem on smatra da se ostvario u svakom pogledu i to ne samo kao muž i otac nego i kao uspješan poslovni čovjek. Boba je rekao da nema potrebu da se bavi nekim javnim poslom niti pati od toga da javnost zna koliko on zarađuje. Cijeli život je radio po svojoj intuiciji i tako je bilo i kada je došao na ideju da se osnuje Grand.

On je tada uložio svoj novac i sve završio za dvije sedmice. Iako je u početku bilo teško i nije teklo glatko poslije je Grand postao najznačajnija produkcijska kuća u regiji. Pored toga Boba je otkrio da on i njegova supruga stalno ulažu svoj novac i trenutno imaju nekoliko jako ozbilnih projekata a jedan od njih je i na Zlatiboru a u njega su uložili preko 50 miliona eura. Boba je otkrio da će uskoro pokrenuti i novi investiciju u Majamiju gdje imaju i kuću.

Preporučujemo