SUROVO! Nataša Kojić PRVI PUT progovorila o vanbračnoj ćerki svog oca Kebe: “TO NIJE MOJA SESTRA,to je ..” – Izvređala je na MRTVO IME! (FOTO)

0

Nije rijedak slučaj na domaćoj estradi da poznati pjevači imaju i vanbračnu djecu koja su produkt ili jedne noći ili vanbračne veze iak su već oženjeni i sa svojim suprugama imaju djecu. Oni vode takav način života da su vrlo rijetko sa svojom porodicom a uvijek su okruženi lijepim ženama koje im se nabacuju i neki od njih se ne libe da koriste svaku priliku koja im se pruža.

Trenutno je tako aktuelan proces koji se vodi pred sudom a koji je pokrenula nekadašnja ljubavnica poznatog pjevača Miroslava Ilića u kojem traži da se utvrdi očinstvo nad njenim sinom Devinom. Pored toga poznato je da je pokojni Marinko Rokvić također imao vanbračnog sina ali ga je čim je saznao za njegovo postojanje priznao kako svog i upoznao sa svojom porodicom te su imali jako dobre odnose.

I Dragan Kojić Keba je pjevač koji je šarao van braka i sa svojom ljubavnicom Ljiljanom Jevremović je dobio kćerku Inu koju nije želio da prizna. Međutim nakon što je sudskim postupkom utvrđeno sa velikom sigurnošću da je on njen otac morao je da plati zaostale alimentacije ali to nije uradio nimalo rado.

Čak je uputio i pogrdne riječi svojoj vanbračnoj kćerki a sada ih je ponovila i njegova zakonita kćerka Nataša koja živi u Americi. Ona je rekla kako Ina nikada neće biti njena sestra niti dio porodice Kojić i da se neke emocije ne mogu izazvati na silu. Dodala je i da joj je muka od medijske pažnje koja se posvećuje cijelom slučaju.

Preporučujemo