Iako je Bogdan Srejović sada u novoj ljubavnoj vezi, dosadašnje druženje s cijenjenom folk pjevačicom Cece Ražnatović ostavilo ga je na određenom glasu. Zbog te veze postao je zao u srbijanskom društvu, zbog čega se često pojavljivao u domaćim medijima. Unatoč tome, Srejovićev atraktivan izgled privukao je pažnju žena koje su se zanimale za njegove ljubavne veze.

Dugo se Cecinog prijašnjeg partnera povezivalo s brojnim poznatim ženama kojima je njegov šarmantni izgled bio neodoljiv. Ipak, već nekoliko mjeseci hoda s televizijskom voditeljicom i bivšom natjecateljicom realityja koja je osvojila njegovo srce. Učestalost i intenzitet objava Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević na društvenim mrežama snažno implicira duboku i iskrenu ljubavnu vezu. Čini se da je Bogdan napustio Cecu i nastavlja dalje sa svojim životom.

Bilo je nekih nagađanja o mogućnosti vjenčanja između para zbog nedavnih ažuriranja koja sadrže intimne fotografije. To je potaknulo pitanja o tome razmišljaju li o braku ili ne. Jovanina rođaka nedavno se udala, a simpatična brineta fotografije sa vjenčanja podijelila je na svom “Instagramu”. Ove fotografije svjedoče o sve većoj prisnosti između Jovane i njene bivše partnerice Cece Ražnatović.

Veza između njih je nepobitna, jer ih se često viđa zajedno, a čini se da bi uskoro mogli postati i bračni par. Jovana se na jednom događaju susrela s bidermajerom, što bi moglo biti naznaka njihovog skorog vjenčanja. Jovana je sastavila pismo u kojem je opisala svoje želje i podijelila nekoliko fotografija s dragim. Unutar poruke je stavila rečenicu “Ajde sestro, neka treća sestra uhvati moju”. Mnogi su primijetili da postupci Jovane i Bogdana pokazuju njihove istinske namjere za zajedničku budućnost. Tek će protok vremena otkriti konačnu sudbinu njihove romantične priče.

Preporučujemo