Sinoć su promocija albuma i koncert Jelene Karleuše okupili tisuće ljudi. Publika je bila mješavina obožavatelja i kolega glazbenika koji ne samo da su podržali Karleušu, već su i sudjelovali u njenom nastupu na velikoj pozornici. Pop senzacija nedavno je objavila dva albuma u kratkom vremenskom razdoblju, prekinuvši pauzu od 11 godina.

Koncert je započeo vrlo hvaljenom pjesmom “Karlyb*tch” koja je naišla na odličan odaziv publike. Nakon toga nastavila je izvoditi pjesme sa svoja prethodna dva albuma koja su bila na vrhu top lista. U intervjuu za medije otkrila je: “Prezadovoljna sam ishodom. Iako je nakratko padala kiša, ostajem pri izjavi da je ova promocija albuma bila najuspješnija na našim prostorima.” Sljedeći koncert najavljen je za sljedeću godinu u sklopu ove promotivne kampanje, a TV će ga prenositi u subotu. Kako prenosi Telegraf, Karleuša je ekskluzivno najavila skori izlazak svog albuma koji će ove subote biti emitovan na šest nacionalnih TV stanica u regionu. Nadalje, unatoč nesudjelovanju na Eurosongu, Karleuša je samouvjereno izjavila da je Eurovizija došla k njima, vjerojatno zbog regionalne pažnje koju je album dobio.

Jelena je iskoristila trenutak da se osvrne na svoja profesionalna i osobna postignuća, uključujući svoju obitelj i kćer Niku. Vrijedno je spomenuti da Nika jako cijeni svoju majku i ponosi se njezinim uspjesima. “Iskreno govoreći, nisam osoba koja voli izlaziti i tulumariti. Sjećam se da su mi kćeri u backstageu poslale poruku s pitanjem kada se vraćam kući. Brzo sam odgovorila da ću vraćam se za 15 minuta jer sam želio provesti kvalitetno vrijeme sa svojom djecom.” Jelenin život može se podijeliti u dva različita dijela: jedan koji se vrti oko njezine strasti prema astronomiji i dragom kamenju, a drugi koji se vrti oko njezine ljubavi prema obitelji.

Za razliku od moje javne slike, moj osobni život je prilično privatan. Uživam u samoći, a prioritet mi je provođenje vremena sa svojom djecom u udobnosti vlastitog doma. Tijekom nedavnog emotivnog trenutka, i Nika i ja smo bili svladani radošću i suzama. Jelena je, izražavajući svoj ponos, bila i ganuta do suza. Nika je na TikToku podijelila video isječak svoje majke kako nastupa tijekom koncerta. Video prikazuje zadivljujuću mladu ženu koja elegantno pleše, a Nika je objavu opisala jezgrovitom rečenicom: “Nitko nije kao moja mama.

@.nikaspam

Jedna je mama ❤️

♬ telo – ⚓

Preporučujemo