Nakon razlaza s Nikolom Rađenom, Ana Kokić se s djecom preselila u majčinu kuću na Banovom brdu. Članovi zajednice iznimno cijene slavnog pjevača. Često posjećuje obližnje trgovine, odišući laganim, mladenačkim sjajem, i upušta se u razgovore sa kolegicama iz svog rodnog mjesta. Ana zrači radošću i zadovoljstvom, a svi oni koji poznaju njezine kćeri mogu potvrditi njihov izuzetan odgoj.

Ana je bez sumnje koristila odgojne metode koje je stekla u svom obiteljskom domu. Njezina majka, Branka, s kojom ima blisku vezu, pružala ju je stalno vodstvo i nepokolebljivu podršku tijekom njezina putovanja. Majčina ljubav je sila bez premca. Često se kaže da majka ima sposobnost postići sve, da posjeduje vrhunsku mudrost, da je spremna na nesebičnu žrtvu i da je bez premca. Kad je majka zadovoljna, sve je dobro. Stoga je od iznimne važnosti njegovati i voljeti svoju majku, jer ona živi za ljubav svoje djece. Pjevačica je gospođi Branki čestitala rođendan dirljivom porukom koju je popratila zajedničkom slikom na kojoj ju je nazvala “najboljom mamom na svijetu”.

Anin odnos s ocem Stevanom nije bio blizak unatoč njegovom zaposlenju na tržnici. Ona i njezina sestra Maja s njim nisu razgovarale posljednjih dvadeset godina. Prema pisanju nekih beogradskih novina, oni su ga posjetili prije smrti i oslobodili ga svih nedjela. Međutim, osobniji izvori otkrili su da je Stevan mirno otišao iz svijeta jer mu je uvijek bilo ključno da se pokupi s kćerima. Pjevačica nije javno priznala da se pomirila s ocem prije njegove smrti.

Tijekom jednog razgovora Ana je otkrila koja je prepreka zbog koje je posrnula. Kad smo se majka i ja rastali, nisam u potpunosti shvaćao težinu naše razdvojenosti. 1999. godinu za njih je obilježilo bombardiranje i zakonski razlaz. U početku smo ostali u kontaktu, ali s vremenom je naša komunikacija postala rjeđa. Nakon što sam shvatila da sam ja uvijek bila ta koja je inicirala kontakt sa svojim ocem, odlučila sam prestati pokušavati. Bilo je to naporno iskustvo i nisam ga vidio nekoliko godina. Čak i sada, iskustvo je i dalje teško izdržati, ali rane faze bile su posebno naporne. Jesu li se pomirili prije njegove smrti ostaje neodgovoreno.

Preporučujemo