POBEDIO U ZVEZDAMA GRANDA, PA SE 15 GODINA KRIO OD JAVNOSTI: Evo kako danas izgleda Dušan Svilar i čime se bavi! (FOTO)

0

U najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda imali smo priliku da vidimo na stotine takmiučara u godinama koje su iza nas a posebno je bila interesantna 2007. kada se pojavio veliki broj talentovanih mladih takmičara od kojih su neki danas postali estradne zvijezde.

Tada je pobjedu odnio Dušan Svilar i svi su mu predviđali veličanstvenu karijeru ali se pokazalo da je nepisano pravilo da drugi finalisti imaju veće i uspješnije karijere od pobjednika i u njegovom slučaju. Svilar se u javnosti nije pojavljivao punih 15 godina a oni koji ga se sjećaju se pitaju šta je s njim i čime se bavi danas.

On nije u potpunosti odustao od muzike a trenutno u pozoorištu na Terazijama glumi Fantoma u svjetski poznatom mjuziklu Fantom iz opere. Radi se o veoma zahtijevnoj ulozi koja traži jake vokalne sposobnosti jer mjuzikl traje dva i po sata a Dušan je za svoju ulogu dobio samo pohvale. On je počeo da glumi u ovom djelu 2019. godine i od tada pa do danas se smjenjuje sa dvojicom kolega na nastupima.

O novoj poslovnoj ulozi koju ima Dušan je rekao da je za njega bilo jedno novo iskustvo posebno zbog toga što je uloga koju glumi u potpunoj suprotnosti sa njegovim karakterom. Svilar smatra da je uloga Fantoma za one koji žele da se bave mjuziklom ostvarenje svih snova. Pored toga odlučio je da se ove godine pojavi i na Beoviziji sa pjesmom koju je napisao Momčilo Bajagić Bajaga a koja nosi naslov Samo ne reci da voliš.

Preporučujemo