Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću: Aleksandra Prijović VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI, ovo je SUROVA ISTINA o odnosu sa Lepom Brenom! (FOTO)

0

Lepa Brena je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko tri decenije. Njen život nikada nisu pratili skandali a i u privatnoj sferi je jedna od rijetkih sa estrade koja je u skladnom braku više od trideset godina.

Ona i Boba Živojinović koji je u vrijeme kada su se upoznali bio najbolji srpski teniser imaju dva sina Viktora i Stefana a Bobin sin iz prvog braka Filip je također odrastao sa njima i sa svojom maćehom ima odličan odnos. Naime do njegovog vjenčanja sa Breninom mladom kolegicom Aleksandrom Prijović Prijom  mnogi nisu ni znali da Brena nije Filipova biološka majka.

Obzirom da su obje poznate ličnosti vrlo često se u medijima i javnosti špekuliše o odnosu između Brene i Prije i govori se o tome kako je on narušen i kako nije idealan kako njih dvije to pokušavaju da predstave. Međutim u intervjuu koji je nedavno dala za Svet Prija je iskreno progovorila o svemu i otkrila da se Brena i ona danas slažu bolje nego ikad.

 

Istakla je da sa Brenom ima odnos kakav ima sa svojom majkom ali u početku nije bilo tako. Otkrila je da je bilo sramota jer je Brenu i Bobu poznavala godinama prije nego je počela vezu sa Filipom i pjevala je na njihovim privatnim zabavama. Kada je počela vezu sa Filipom osjećala se kao da radi nešto loše i kada joj jeFilip rekao da idu kod njega kući molila ga je da je ne vodi tamo jer je bilo sram.