Sukob sestara dugo je bio tajna: Ovo su detalji raskola u porodici Šaulić, Ilda OVO ne može da oprosti Saneli! (FOTO)

0

Nedavno je u Njemačkoj održano suđenje čovjeku koji je skrivio smrt Šabana Šaulića kralja narodne muzike kako su ga zvali njegovi obožavaoci u regiji. Šaban je zajedno sa svojim klavijaturistom izgubio život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije skoro tri godine u Njemačkoj kada su se vraćali sa jednog nastupa.

Tada se u njih svojim vozilom zabio njemački državljanin koji je bio pod uticajem alkohola i koji je za ovo djelo dobio samo kaznu u trajanju od dvije i po godine zatvora što je razočaralo Šabanovu i Mirsadovu porodicu. Iza Šabana je ostala nejgova supruga Goca i troje njihove djece, Sanela, Ilda i sin Mihajlo a nedavno jeIlda koja se trenutno nalazi u Americi pričala za Informer o odnosima u njenoj porodici.

Tako je rekla da su ona i njena sestra Sanela Adžić jedan drugoj najveća podrška kako u najtežim tako i u najljepšim momentima. Ilda je otkrila kako je zahvalna na tome što ima veliku porodicu ali je rekla kako njen i Sanelin odnos nije uvijek bio idealan posebno kada su bile mlađe.

Tada je Sanela koja je starija bježala od Ilde i nije nigdje htjela da je vodi i stalno su se svađale. iz tog razloga je Ilda prerma Mihajlu koji je od nje mlađi sedam godina uvijek bila drugačija  i bila je tu z a njega da mu ispuni svaku želju. Nakon što su izašle iz puberteta sestre su izgradile blizak odnos koji je pun razumijevanja i ljubavi posebno do kada su obje postale supruge i imaju i svoju djecu.

Preporučujemo