PEVAČ VOZI TRAKTOR, BIVŠA ŽENA SEDI U PRIKOLICI: Sale Tropiko i Jovana oduševili pratioce – ponovo zajedno i sa ćerkama!

0

Od davnina se plasiraju neki razni ideali ljubavi u koje su svi počeli da vjeruju i jedna od glavnih institucija je brak. Dvije osobe stupaju u brak formalno, ali njihov odnos manje više ostaje isti kao i prije, s tim da se često fokusiraju na formiranje porodice i pronalazak doma.

Međutim, dokazano je da je brak jako nesavršen i da mnogo ljudi poleti glavom bez obzira u bračne vode i formiranje porodice kad nisu u potpunosti formirane ličnosti ili nisu spremni žrtvovati neke aspekte života i postizati kompromise s partnerom pa stoga sve više i više dolazi do preljube i razvoda. Estradne zvijezde naročito imaju poteškoća kod pronalaska partnera jer su njihova slava i bogatstvo jedan veliki dvosjekli mač. Jedan par koji je potrajao jako dugo i sad se razvodi su pjevači Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković Sale koji pjeva u Tropico bendu, ali su u dobrim odnosima radi djece.

Svima je prošle godine bio šok kad su saznali da se ovaj omiljeni estradni par razvodi nakon decenije braka i skladnog obiteljskog života, te se dugo nisu pojavili zajedno u javnosti unatoč izjavama da su ostali u jako dobrim odnosima kako bi mogli zajedno da efikasno staraju o svojoj djeci.

Obožavaocima ovog para je laknulo kad su vidjeli najnovije objave gdje je jasno da su Sale i Jovana sa djecom pobjegli malo na selo i uživaju svi zajedno, unatoč tome što se trebaju razvesti. Izgleda da bivši partneri zaista mogu da dobro funkcionišu zajedno kad su razumni i kad se poštuju.