ZAR OPET S MLAĐIM? Dubravki Mijatović srce ponovo zaigralo a za sve je zaslužan OVAJ glumac (FOTO)

0

Često čujemo da je ljubav slijepa i da ne gleda godine, a statistike opet govore da velike razlike u godinama često dovedu do bržeg razlaza među partnerima. Ko je tu upravu je upitno, ali izgleda da će to uvijek biti stvar koja je drugačija zavisno od osoba koje su u pitanju.

U svijetu estradnih ličnosti, to može funkcionisati na svakakve načine jer slavne ljude komentarišu svi od običnih osoba do novinara i kolega. Budući da su oči stalno uperene u njih, moraju se paziti. Primjer ovome može poslužiti slavna glumica i ljepotica po imenu Dubravka Mijatović koja je izazvala neke špekulacije. Mnogi znaju ovu glumicu po njenom radu, ali malo ko zna da iza nje stoje dva propala braka – jedan sa Marinkom Madžgaljem, drugi sa Goranom Radakovićem. U slučaju prvog braka, ono što su mnogi primjetili je to da je Dubravka bila čak deset godina starija od tadašnjeg muža.

Iako se činilo da se glumica okrenula svojim kćerkama i karijeri, šuška se da se pojavio novi momak u njenom životu i da je opet u pitanju mlađi. Špekulacije je pokrenula objava Dubravke na Instagramu gdje se na video snimku vidi kako se smije i uživa u razgovoru sa mlađim kolegom.

Kolega u pitanju je Aleksandar Mijatović i svi su izgleda ili nanjušili neku hemiju među njima ili samo špekulišu iz dosade ili iz želje da prošire još jedan u nizu estradnih tračeva. Bilo kako bilo, očito je da obožavaoci glumice podržavaju njen ljubavni život i žele da bude sretna. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo