OVO JE MUŽ HELENE TOPALOVIĆ! Biznismen i vlasnik ZGRADE u Dubaiju, sada je podelila njihovu PRVU SLIKU! (FOTO)

0

Na svjetskoj pa i na našoj estradi nije uopšte neobično da djeca poznatih postanu slavne ličnosti na svoju ruku tako što se koriste imidžom roditelja kao i njihovim sredstvima. Neki zaista uspiju da se nekako izdvoje i pridobiju svoje fanove, dok drugi crpe pažnju koju njihovi roditelji dobijaju a sami ničim ne doprinose.

Takvih je na današnjoj estradi mnogo, a većinom su to starlete i jedna od tih je i Helena Topalović čiji otac je pjevač narodnjaka poznat svima kao Milan Topalović Topalko. Ova djevojka je privukla pažnju mnogih muškaraca jer često pozira i postavlja provokativne fotografije koje su joj donijele slavu. Očeva pjevačka karijera joj je definitivno bila dobar oslonac da dobije početnu pažnju, a sad je već u usponu kao slavna ličnost, iako se ne bavi nekim stvarima kao što to inače biva na estradi. Danas vam otkrivamo slike na kojima se konačno vidi njen muž Dragan Aleksić.

Aleksić je inače 34-godišnji bogataš koji posjeduje zgradu od 29 spratova u Dubai-u gdje je Helena odsjela jednom i tu su se upoznali. U braku su od prošle godine i medeni mjesec su proveli na Sejšelima. Svi su prvo špekulisali da je ona poletila za nekim matorim čovjekom zbog para.

Helena je radosno otkrila svima da joj muž nije toliko star i da mu je 34 godine ali i da ga mnogo voli. Na prvim fotkama je odbijao da otkrije svoje lice, ali sada konačno imamo priliku da vidimo na šta Helenin izabranik liči, i čine se sretnim zajedno. Šta vi mislite o ovome?