ISPLIVALA STARA CECINA SLIKA S MAJKOM: Obe imaju kratku kosu, pogledajte kolika je sličnost – “Anastasija je ista ONA”

0

U današnje doba kada narodnjaci dominiraju estradom, malo je ljudi na prostorima bivše države koji mogu parirati slavi koju je stekla pjevačica Svetlana Ražnatović svima poznata jednostavno kao Ceca. Ova žena ima biznis imperiju do te mjere da je teško zamisliti da je potekla iz skromne porodice iz mjesta po imenu Žitorađa.

Malo mjesto nije bilo za nju pa se brzo potrudila da krajem 1980-ih gradi karijeru u narodnjacima, a vremenom se udala i za kriminalca Željka Ražnatovića Arkana s kojim je gradila kriminalnu imperiju i s kojim je dobila dvoje djece Veljka i Anastasiju koji su danas isto poznati. Ceca je jedna od onih koje jednostavno znaju koristiti pažnju medija i društvene mreže da zarade dosta novca, pored koncerata i izdavanja pjesama i albuma. Trenutno je poznata kao nasljednica dugogodišnje neprijateljice Jelene Karleuše u poziciji žirija pjevačkog takmičenja poznatog kao “Zvezde Granda” gdje prikuplja pažnju konstantno.

Danas ćemo vam pokazati jednu rijetku, skoro pa neviđenu fotografiju Cece iz mlađih dana kad je bila kraće ošišana i kad se slikala s majkom koja se jako rijetko danas pojavljuje u medijima iako joj je kćerka jedna od najslavnijih pjevačica, promoterki i medijskih ličnosti na Balkanu, a svi kažu da su slične.

Ono što su posebno istakli je to kako Cecina kćer Anastasija izgleda isto kao baka Mira. Ceca i Anastasija su nedavno privukle pažnju medija jer su profurale identičnu kombinaciju odjeće, a Ceca se po medijima isto vrti jer je nedavno raskinula ljubavnu vezu sa partnerom Bogdanom Srejovićem pa otišla na Maldive.