OVAJ MACAN JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Svi ga znamo!

0

Najpoznatija voditeljica s naših prostora je svakako Jovana Jeremić koja je oduvijek poznata po svojim posebnim rečenicama koje se dugo pamte i koriste u šali. Ona je neko ko je bez dlake na jeziku, radi šta god joj se radi bez razmišljanja o tome šta će ko reći o njoj.

Svoju voditeljsku karijeru započela je na Happy televiziji, a zatim je prošlo ljeto javno rekla da ipak više njeno lice i figuru nećemo gledati na istoj televiziji. Od tada, zaposlena je na Pink televiziji gdje vodi svoj jutarnji program. Još jedna vijest koja nas je poprilično iznenadila vezano za ovu voditeljicu jeste da se razvela od svog muža Vojislava Miloševića s kojim ima kćerkicu.

Ona nije toliko javno o tome pričala, nije dozvoljavala javnosti i medijima da joj se miješaju u taj aspekt života, kako bi zaštitila svoju kćerku. Od kako se razvela, mnogi je startuju i žele, a kako smo saznali, sada je uplovila u novu ljubavnu vezu. Nedavno je otišla na put u Španiju sa muškarcem koji nije poznat javnosti, a kako sama Jovana kaže, on joj je samo prijatelj. Međutim, izvor koji je blizak Jovani je rekao da je tu među njima mnogo više od prijateljstva.

Njegovo ime je Nenad Šanković i on je rođen 1992. godine, momak je iz grada i radi u gradskom preduzeću. Kako izvor navodi, kod Jovane ga je privuklo to što je samostalna, nezavisna i ambiciozna, što je danas rijetkost. Od početka prati njen rad, posebno zadnju godinu dana kada je stalno u žiži javnosti. Sviđa mu se i to što je direktna i iskrena, te uvijek kaže kako zaista i misli. Da li su Nenad i Jovana zajedno, ostaje nam da vidimo.

Preporučujemo