PEVAČICA PLIVA U NOVCU, SVILI I KADIFI! Zavirite u stan sav od ZLATA, a VILA im je puna antikviteta! BAZEN, FONTANA…Žali samo zbog jedne stvari koju nije mogla da ima!

0

Branka Sovrlić je jedna od poznatijih pjevačica narodne muzike koja je najveću popularnost doživjela u bivšoj državi i odavno se povukla sa estradne scene i ne nastupa više. Ona je svog supruga sa kojim je i danas u braku upoznala 1980. godine kada je na moru nastupala zajedno sa Miletom Kitićem.

Oni su se tada sreli sa orkestrom koji je predvodio njen sadašnji muž Sadik Pašić Paja a koji je pratio Tomu Zdravkovića koji je upravo tada izbacio hit Hej Branka i kada je vidio Branku sebi je odmah rekao da će ona biti njegova ili ničija. Danas njih dvoje žive u vili koja se nalazi na Ilidži a kupili su je prije 14 godina i ova kuća je pod zaštitom države.

Naziv vile je Golubica  a Branka i Paja su njenu unutrašnjost uredili po svojim željama i zamislima. Na svakom koraku se može primjetiti luksuz i kuća je puna antikviteta a u dvorištu koje je jako veliko nalaze se bazen, fontana i jedan dio sa roštiljem za druženje sa prijateljima i gostima.

Inače njih dvoje su vlasnici velikog broja nekretnina po cijelom Balkanu a stan u Beogradu je sav u zlatu što je jednom pokazala Branka novinarima koji su je posjetili. Imaju i restoran u Sarajevu koji jako dobro posluje ali kako je istakla sve bi to dala da je imala mogućnost da ona i njen Paja imaju djecu što im se na žalost nije desilo. Tuga što nikada svoju ljubav nisu ostvarili i u tom segmentu i proširili svoju porodicu je jedina i najveća koja mori poznatu pjevačicu.

 

Preporučujemo