Jelena Karleuša, kao najpoznatija pjevačica širem regiona, je neko ko svoj brak pokušava da spasi lavovski od javnosti i medija, koji stalno pokušavaju da naruše ovu zajednicu. Naime, ona je već dugi niz godina u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem s kojim ima dvije kćerkice, Atinu i Niku Tošić.

Njih dvoje su bračni par koji pokušava da sakrije svoj odnos od javnosti, kako se oni ne bi miješali među njih i pokušali da unište njihovu tvrđavu. Oni su također par koji se ne bahati toliko sa svojom imovinom i svim materijalnim stvarima, a kako je Jelena sama istakla par puta, sve te stvari su prolazne i nevažne. Njen muž je neko ko se ne eksponira toliko u javnosti, posebno kada su neke drame u pitanju.

Njegova supruga zato obavlja i taj dio posla, ona je aktivna kako u javnosti tako i na svojim društvenim mrežama. Ona često dijeli svoje neke privatne stvari u javnosti, ali je opet svrstana u grupu osoba sa estrade koja se ne hvali svojim materijalnim stvarima, kao što mnoge njene kolege i kolegice vole da rade. Iako se skoro svi poznati na našoj javnoj sceni viole slikati u svojim luksuznim vilama, autima ili po luksuznim restoranima, ovaj put je fudbaler Duško Tošić udario kontru.

On je podijelio svoju sliku sa, ni manje ni više, nego sa traktora. Tošić je ovim pokazao da ne pati od skupocjenih stvari i da nema kompleksa, iako je činjenica takva da Jelena i on zajedno imaju novca da mogu sebi sve obezbijediti. Danas je ovo rijetkost, posebno na našem estradnom nebu.

Preporučujemo