OVA GLUMICA JE BILA VELIKA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA! Samo jednom je govorila o njemu, a on joj je posvetio svoj veliki HIT! (FOTO)

0

Zdravko Čolić je jedno od najvećih imena na estradnoj sceni i on iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje skoro pedeset godina. Da bi nabrojali sve njegove hitove trebalo bi nam jako mnogo vremena a Zdravko i danas, iako je ušao u sedmu deceniju života ima nastupe i koncerte koji su popunjeni do zadnjeg mejsta i uvijek se traži karta više.

Kada jeu pitanju njegov privatni život on je već dvije decenije u braku sa Aleksandrom koja radi kao profesor u jednoj beogradskoj dsrednjoj školi i par ima dvije kćerke koje su sada već odraskle djevojke. Prije Aleksandre Zdravko je bio poznat kao veliki šarmer i djevojke su ludile za njim ali je uspijevao svoju privatnost uvijek da drži daleko od medija i očiju javnosti.

Ipak dok je bio mlad i živio u Sarajevu on je bio u vezi sa poznatom tamošnjom glumicom Jasnom Ornelom Bery i ona je ta koja je za medije otkrila neke detalje njihovog odnosa. Jasna je rekla da će uvijek jedan dio njenog srca pripadati Čoli  a nakon rata koji se vodio na našim prostorima njih dvoje su se ponovo sreli u Beogradu i kako ona kaže taj susret je bio jako zanimljiv.

Jasna je otkrila i da je Zdravko upravo njoj posvetio pjesmu pod nazivom Noć mi te duguje a rekla je da je on prije i iznad svega jako dobar čovjek koji ima nevjerovatnu harizmu. Također je otkrila da su njih dvoje oduvijek  imali poseban odnos koji se ne može nazvati ni zabavljanjem a ni vezom jer je to ljubav i dalje ali ona koju ne možete uzeti za ruku i pomilovati je.

Preporučujemo