Ko se ovome nadao? Miloš Biković i Ivana Malić sinoć zagrljeni SVIMA OBJAVILI DIVNE VESTI! (FOTO)

0

Kada je u pitanju glumačka scena u Srbiji ona nikada nije oskudijevala sa vanserijskim talentima a tako je i danas. Kada se radi o pripadnicima mlađe generacije najpopularniji je Miloš Biković kojeg je šira javnost po prvi put upoznala u seriji i filmu Monte Video Bog te video i tada je ukrao srca mnogih tinejdžerki.

Miloš je napravio i zavidnu glumačku karijeru u Rusiji i dosta vremena je provodio u ovoj velikoj zemlji a u regiji ga je proslavio film Južni vetar koji je nedavno imao i premijeru svog nastavka pod nazivom Ubrzanje. Kada je u pitanju njegov privatni život Miloš je bio u vezi sa nekoliko ljepotica a iako ga smatraju dobrim dečkom prije godinu dana su se pojavile priče koje je u javnost iznijela njegova bivša djevojka ruskinja da je on u stvari psihopata i da se nakon prekida psihički odmara od njega.

Miloš ovo nije komantarisao mada se povelika prašina digla u medijima a kako je poznato sada je u vezi sa Ivanom Malić sa kojom se i pojavio na preemijeri filma Ubrzanje u Beogradu.  Govorkalo se da je i među njima došlo do nesuglasica i da su raskinuli a to je zaključeno nakon što je primjećeno da ga je Ivana nekoliko dana otpratila sa Instagrama.

Međuitm da i dalje uživaju u svojoj ljubavi postalo je jasno svima koji su bili na zatvaranju jubilarnog 50. Međunarodnog filmskog festivala FEST. Njih dvoje su došli ruku pod ruku pa su im čak i stajlinzi bili usaglašeni. Par je potvrdio a su zajedno a Miloš se od svoje pratnje nije odvajao ni na tren.

 

Preporučujemo