NIKADA ZVANIČNO NISU PRIZNALI VEZU, STRAST SE OSEĆALA NA SVAKOM KORAKU: Posle Cece ON se vratio BIVŠOJ ŽENI! (FOTO)

0

Ceca Ražnatović je jedno od najvećih imena folk estradne scene na kojoj se nalazi preko trideset godina a njena popularnost ne opada nimalo. Ceca je i dalje aktivna i nastupa a kada je u pitanju njen privatni život brak sa Željkom Ražnatoviće Arkanom je od nje učinio osobu koja je dobila naziv srpska majka.

Kako je poznato za njega se udala u burnim devedesetim a on je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac a prilike u Srbiji su u to vrijeme bile takve da je on u isto vrijeme bio jedan od najmoćnijih ljudi u zemlji i mnogi se slažu da je on uveliko pridonio razvoju Cecine karijere. Nakon što je Arkan ubijen prije 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental Ceca se skoro nikada nije pojavljivala u muškom društvu u javnosti i za mnoge je bio šok kada je prije malo više od godinu dana prošetala Beogradom držeći se za aruke sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem o čemu su mediji danima pisali.

Međutim Ceca je izjavila da i ona ima potrebe i da nije bila sama sve ove godine ali je svoju privatnost čuvala daleko od očiju javnosti. Jedan od muškaraca sa kojim su je mediji povezivali je bio i poznati automobilista Andrej Kulundžić a sve se dešavalo 2007. godrine. Njih dvoje su primjećeni par puta zajedno na aerodromu ali je Ceca tvrdila da je u pitanju slučajnost što su putovali na ista mjesta i u isto vrijeme.

Oni koji su joj bili bliski su tvrdili da se između njih dvoje rodila ljubav na prvi pogled kada je ona gostovala u njegovoj emisiji a tada je Ceca po prvi put javno priznala da je ponovo zaljubljena. Navodno su zajedno bili sedam mjeseci a nakon raskida Andrej se vratio bivšoj ženi.