OVA BAKA IMA SRCE VELIKO KAO CELA SRBIJA! NATERAĆE VAM SUZE NA OČI Prosi u Knez Mihailovoj za bolesnog sina, a onda je uradila OVO! (FOTO)

0

Nakon raspada Jugoslavije i krvavog rata koji se vodio na našim prostorima nastale su nove države u kojima ni nakon trideset godina ljudi ne žive dobro i sve veći broj se odlučuje da napusti ognjišta i šansu za bolji život potraži na zapadu i to bez ikakve želje i namjere da se nekada ponovo vrate.

Većina njih odlazi zbog jako loše ekonomske situacije u kojoj je veliki broj nezaposlenih a i oni koj i imaju posao rade za novac kojim ne mogu pokriti ni osnovne životne troškove.  Druga stvar koaj tjera ljude na bijeg  je i politička situacija koja je godinama ista i stalno se priča o ratu u koji bi poliitčari zarad svojih fotelja i povlastica gurnuli tuđe sinove da ginu.

Pored sve muke najgore je kada se razbolite jer ako nemate novaca onda se ne možete ni liječiti i nije ni čudo što svako malo na društvenim mreržama vidimo neki apel za pomoć u liječenju. U Beogradu u knez Mihajlovoj ulici su mnogi primjetili jednu baku koja prosi ali ne znaju da ona novac suplja za liječenje svoga sina koji ima bolesno srce

. Međuitm njen primjer i gest koji je napravila pokazuje da samo slični mogu  da se prepoznaju jer je ona od novca koji je dobila od prolaznika dio dala za pomoć drugoj bolesnoj djeci i na taj način je rasplakala cijelu Srbiju. Ona je dok je ubacivala novac u kutiju rekla :”Spasi bože svu decu sveta da nijedna majka ne zaplače”, jer i sama zna na svojoj koži kako je to kada ti je dijete bolesno a ti mu ne možeš pomoći.

Preporučujemo