ŠOK IDENTITET OCA KAĆE GRUJIĆ! PRIPADA TAJNOJ MOĆNOJ ELITI: Niko mu ne zna PRAVO ime svi ga znaju po nadimku!

0

Nekoliko dana je glavna vijest u Srbiji o kojoj su pisali svi mediji bilo vjenčanje pjevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića koje je održano u hramu Svetog Save. Naime par je sklopio civilni brak još krajem prošle godine a sada su priredili crkveno vjenčanje i proslavu za svoju rodbinu i prijatelje.

Iako je mladenka pozvala sve predstavnike medija da isprate ovaj događaj na samoj svadbi je napravila incident jer nije željela da daje nikakve izjave a na kraju je tražila od obezbjeđenja da udalji sve novinare nakon čega su neki iz revolta napustili hotel u kojem je bila svadba. Kako piše Objektiv gala svadbu je platio Kaćin otac a radi se o sumi od 200 hiljada eura.

Kaća nikada nije krila da potiče iz imućne poordice i da je njen otac uspješan biznismen te je tik pred svadbu podijelila i slike rodne kuće na Dušanovcu koja je bila okićena  za svadbu što je pokrenulo mnoga pitanja o poslovima kojima se bavi njen otac. Interesantno je da njega svi zovu Gruja i skoro niko ne zna koje mu je pravo ime a čak ni Gobeljina majka ne zna kako se on zove i na to pitanje je samo zbunjeno odgovorila da ga ona poznaje kao Gruju.

Sagovornik Objektiva je dao naslutiti da Gruja pripada masonskoj loži a za to kako on tvrdi ima nekoliko stvari koje Gruja radi kao što je nošenje značke u reveru sakoa u obliku cvijeta nezaboravka a postoji još mnogo simbola po kojima se prepoznaju pripadnici masona. On ističe da ako je Gruja mason onda bi on bez prioblema mogao da plati kćerkinu svadbu jer i da je siromašan pomogli bi mu drugi jer se masoni paze kao rođena braća i uvijek pomažu. Ostatak pročitajte