OTKRIVENA ISTINA IZ DOMA DRAGANE MIRKOVIĆ O KOJOJ SE DUGO ĆUTALO: Ovo je razlog zašto PEVAČICINA deca ne dolaze u Srbiju!

0

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih i najomiljenijih pjevačica folk muzike u Srbiji i ona je za razliku od mnogih svojih kolegica sav svoj uspjeh postigla isključivo zahvaljujući svom talentu,trudu i radu i za njeno ime se nikada nije vezivao nijedan skandal.

Ona je na estradi preko trideset godina a pojavila se na njoj kao djevojčurak od 17 godina i tada je dobila i nadimak Luče iz Kasindola. Ona je i po pitanju privatnog života drugačija od mnogih poznatih ličnosti jer je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem već preko dvije decenije i imaju dvoje sada već odrasle djece a par je i danas zaljubljen kao i prvog dana i veoma rijetko se odvajaju.

Toni je naslijedio uspješno poslovno carstvo od svog oca koje je još više proširio i nije ni čudo što su Dragana i on sebi mogli da priušte da živeu pravom dvorcu koji se nalazi u blizini Beča. Dragana je u jednom intervjuu izjavila kako je uvijek iskrena i da je to mnogo koštalo u životu. Ipak ostaje pri tome da će uvijek govoriti istinu i medijima ali i svim ljudima u svom životu. Po njoj je iskrenost vrlina i smatra da zaslužuje da je ljudi vole onakvu kakva jeste.

Dragana je otkrila i da je često pogodi nepravda i da nije rijetkost i da zaplače. Do suza je najčešće dovedu zlonamjerne laži o noj i uvijek se pita čime je to zaslužila. Na pitanje novinara zašto njena djeca sin Marko i kćerka Manuela jako rijetko dolaze u Srbiju pjevačica je odgovorila da su oni rođeni i odrasli u Beču i da je tamo njihov život i društvo ali i da puno vole Srbiju.