Finalni udarac Miroslava Ilića: Vanbračni sin Devin otkriva kako mu je otac prilikom razgovora SLOMIO SRCE! (FOTO)

0

Miroslav Ilić je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike čija karijera traje preko pola decenije i koji je otpjevao nebrojeno mnogo hitova koji su i danas veoma slušani. Zbog svog prelijepog glasa je dobio i nadimak Slavuj iz Mrčajevaca a on svoje rodno selo obožava i nikada se nije stidio što potiče iz njega.

Zbog njegovih manira su ga smatrali najvećim ogspodinom na estradi ali je taj njegov imidž poljuljan u posljednjih par godina odnosno od kada je njegova bivša ljubavnica Mirjana Antunović pokrenula postupak za dokazivanje očinstva nad njenim sinom Devinom. Naime Miroslav na sve moguće načine izbjegava da da svoj DNK uzorak i zbog toga ga mnogi osuđuju.

Devin je odrastao muškarac koji živi u Americi i ima svoju privatnu doktorsku praksu i prem aMirinim riječima nije mu potreban Miroslavov novac nego samo želi da ima u svom rodnom listu upisano i ime oca. Ona je otkrila i da je Miroslav vidio Devina jednom kada je ovaj imao samo godinu dana a sada se sreću na sudu na kojem još uvijek traje postupak za dokazivanje očinstva.

Devin nije znao ko je njegov biološki otac sve dok nije postao odrastao čovjek a kada mu je majka rekla nejgovo ime poželio je da ga kontaktira. To se desilo 2008. godine i Devin je želio da upozna Miroslava i da vidi ko je čovjek čija krv teče njegovim venama. Našao je pjevačev broj telefona i nazvao ga te upitao da li je sa druge strane Miroslav a kada je ovaj potvrdio da jeste rekao mu je da je on Devin njegov davno izgubljeni sin iz Amerike. Nakon male pauze Miroslav ga je pitao kako je i rekao mu je da mu je drago što je živ i što je dobro. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo