ON joj je isprao mozak! Haris Berković KONAČNO otkrio zbog KOGA su on i Rada okončali šestogodišnju vezu! (FOTO)

0

Na najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda se tokom godina koliko se prikazuje pojavio veliki broj takmičara od kojih je većina pala u zaborav a samo nekolicina je uspjela da napravi karijeru na estradnoj sceni.

Jedna od njih je i Rada Manojlović koja je u posljednje vrijeme tema napisa medija u Srbiji jer je prekinula svoju šestogodišnju vezu sa pjevačem iz Bosne i Hercegovine Harisom Berkovićem. Od samog početka njih dvoje su nailazili na različite problee jer su stanovali u dvije različite države a pored toga i različite su vjere što je nakon rata devedesetih ovdje postala jako važna stvar.

Iako su nedavno mediji pisali kako je par odlučio da se vjenča i počne zajednički život to se nije desilo nego je stigla vijest o njihovom raskidu. Nijedno od njih dvoje se nije po ovom pitanju dugo oglašavalo u javnosti da bi se sada oglasio Haris koji je potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj. Naime jedan njegov prijatelj koji je želio da ostane anoniman je novinarima otkrio da njihov odnos već dosta dugo nije dobar i da su se udaljili jedno od drugog te su se vrlo često svađali.

Ono što je Harisu jako smetalo je bilo to što se Rada intenzivno druži sa Milanom Stankovićem ali ne zato što joj je on bivši dečko nego što je samtrao da loše utiče na nju. Kada god bi joj to rekao dolazilo bi do svađe a Haris to nije mogao da trpi. Pod Milanovim uticajem Rada se u potpunosti okrenula vjeri i mnogo se promijenila a Haris se sada kaje što je zbog nje zapostavio i svoju karijeru jer je mislio da je njihova veza za čitav život.

Preporučujemo