Ima li šta tužnije nego kad otac ovo kaže o ćerki: Milan Štrljić otkrio zašto NIJE BLIZAK sa Ivom, od ovog se srce cepa! (FOTO)

0

Na glumačkoj sceni u Srbiji ima dosta mlađih glumaca koji su pošli stopama svojih poznatih roditelja koji su svojim ulogama obilježili jedan period i zauvijek će ostati upamćeni po rolama koje su ostvarili.

Jedan od takvih glumaca je i Milan Štrljć čija kćerka Iva je bez sumnje naslijedila njegov talenat. Milan je poznat po tome da izbjegava novinare u širokom luku i ako baš mora onda odgovara na pitanja iz svog profesionalnog života dok na ona iz privatnog ne želi ali je ovaj put napravio iznimku.

Milan je napustio Beograd u vrijeme devedesetih godina koje su bile na našim prostorima jako turbulentne a prije odlaska se razveo od svoje supruge poznate balerine Slavice Štrljić koja mu je rodila Luku i Ivu a u Hrvatskoj gdje je otišao da živi je upoznao svoju novu suprugu Dašu i sa njom ima sina Frana. Zbog takve porodične situacije on sa svojom kćerkom Ivom nije u dobrim odnosima već godinama barem su tako prenosili mediji iako je Iva takve navode demantovala.

Sada se po istom pitanju oglasio i Milan. On je rekAO da je sudbiNa ono što sE desilo i da je tako moralo biTI. On sE vratio u Hrvatsku čim je izbio rat i zato nije bio uz Ivu niti joj je bio velika podrška kada je birala čime će se baviti. Sada njih dvoje žive u dvije različite države ali on svakako smatra da Ivi nisu potrebni savjeti jer ona svoj posao radi jako dobro. On je otkrio da nikada sa svojom kćerkom ne bi zajedno glumio niTI bi stao na iste pozorišne daske sa njom jer su previše udaljeni jedno od drugog i on ne bi mogao ni glavu da digne.

Preporučujemo