Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana GODINAMA OBMANJIVALI JAVNOST: Komšije otkrivaju istinu o njihovom braku! (FOTO)

0

Miroslav Ilić je jedan od legendi kada su u pitanju pjevači narodne muzike na ovim prostorima i on iza sebe ima karijeru koja traje već pola vijeka i niz hitova koji su i danas slušani.

Kada je u pitanju njegov privatni život on je posljednjih nekoliko godina postao javan a sve zbog tužbe koju je njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antuović podnijela protiv pjevača a vezano za utvrđivanje očinstva nad njenim sinom Devinom. Međutim Miroslav uporno izbjegava da da svoj DNK uzorak na analizu zbog čega ga mnogi osuđuju jer su ga smatrali velikim gospodinom i ovakvo ponašanje mu nimalo ne pristaje.

Zbog čitave ove situacije i njegov brak sa Gordanom je na ozbiljnom ispitu jer joj sasvim sigurno nije svejedno što se njen muž vuče po sudovima i mora da plaća advokate a pored toga i mediji stalno pišu o ovoj aferi. Interesantno je da je tokom godna koliko traje cijela ova saga o dokazivanju očinstva Miroslavova supruga Gordana došla nekako u centar pažnje i postala je omražena dok su simpatije javnosti bile na strani Mirjane Antunović.

Naime kruži špekulacija da je ona ta koja Miroslavu ne dozvoljava da prizna svog vanbračnog sina i to sve zbog imovine i nasljedstva na koje bi Devin imao prravo ukoliko se ispostavi da mu je Mirosalv otac. Koliko je Goci sve ovo teško palo je opisala i njihova komšinica koja kaže da je slika koju javnost ima o njima pogrešna i da je bračni par Ilić cijelo vriejme obmanjivao javnost. Naime Miroslav je predstavljen kao velika zvijezda a on je u stvari sasvim normalan čovjek. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo