Obmanula je ceo svet: Klupko tajni Megan Markl se odmotava, šta će na ovo reći princ Hari? (FOTO)

0

Kada je prije dvije godine britanski princ Hari saopštio svoju odluku da se odriče svih kraljevskih dužnosti i da sa svojom suprugom Megan Markl i njihovim sinom Arčijem seli u Ameriku to je bio potres koji je itekako uzdrmao i samu kraljicu Elizabetu i cijeli engleski dvor kao i samu državu.

Mnoge je interesovalo koji je razlog ovoj njegovoj odluci a u velikom intervjuu koji su Megan i Hari dali poznatoj voditeljici Oprah oni su iznijeli neke prljave detalje i tajne kraljevske porodice koje su uzdrmale svijet. Poslije se ispostavilo da Megan nije tada govorila istinu u mnogo čemu a jedna od stvari koju je rekla je bila i da nije znala ko je Hari prije prvog susreta sa njim koji je organizovan na slijepo.

Međutim njena najbolja prijateljica koja joj je bila i kuma na njenom prvom vjenčanju sa  Trevorom Engelsonom je za medije ispričala da je Megan ne samo dobro znala ko je Hari nego je duže vrijeme bila opsjednuta britanskom kraljevskom porodicom. Ona tvrdi da je Megan sebe vidjela kao buduću princezu Dijanu i uveliko je bila isplanirala kako da dođe do Harija i da se uda za njega.

Ninaki Pridi je rekla za  Glossy kako je Megan bila fascinirana kraljevskom porodicom i to još dok je bila udata za Trevora. Tada joj  je rekla kako želi da ode u London i da tamo ostane mjesec dana a film Princezini dnevnici je bio njen omiljeni film. Pored toga u blogu koji je svojevremeno vodila Megan je napisala objavu u kojoj kaže kako i odrasle žene održavaju fantaziju što se može vidjeti oko pompe koja se digla nakon vjenčanja Vilijama i Kejt i tada je objavila i sliku na kojoj pozira sa naslovnicom na kojoj se nalazi Kejt Midlton.

Preporučujemo