Fotografije koje će teško objasniti: Nina Badrić uhvaćena u zagrljaju naslednika najimućnije srpske porodice! (FOTO)

0

Nina Badrić je jedna od najpoznatijih pjevačica iz Hrvatske koja je jako popularna u cijeloj regiji a čak i onima koji ne slušaju vrstu muzike koju ona pjeva je jako simpatična. O njenom izgledu je suvišno i govoriti jer je Nina prirodna ljepotica sa tijelom kao kod tinejdžerke i smatra se i jednom od najljepših žena na estradnoj sceni.

Kada je u pitanju njen privatni život Ninaje bila deset godina u braku sa poznatim hrvatskim biznismenom Bernardom Krasnićem a nakon razvoda je njen emotivni život obavijen velom tajne. Ona je vrlo rijetko i prije Bernarda govorila o muškarcima u svom životu a nakon razlaza sa njim to je postalo zabranjena tema u intervjuima sa njom.

Pošto mediji nisu nikako mogli da uđu u trag muškarcu sa kojim se viđa špekulisali su o njenim vezama sa više njih a uuglavnom se radilo o političarima, bogatim biznismenima, sportistima i muzičarima ali nikada nije iznesen nijedan dokaz kao prilog tim pričama. S druge strane pjevačica nikada nije ni demantovala ove glasine a u prošloj godini se pisalo i o tome kako je u vezi sa Jugoslavom Karićem.

Jedina veza koja je otkrivena između njih je bila ta što se prate na Instagramu i jedno druom često lajkaju obajve. Međutim prije nekoliko dana je Nina imala nastup u Beogradu na koji je došao i Karić a ona mu je posvetila pjesmu. Tada se Jugoslav popeo na binu i zamolio je za ples a koliko su se intimno ponašali je svima pokazalo da između njih postoji nešto više od prijateljstva.