NJIHOVA LJUBAV PROŠLA JE NAJTEŽI ŽIVOTNI TEST, ZAJEDNO SU PROŠLI PAKAO: Ovo je lepa Ana, supruga Žike Todorovića!(FOTO)

0

Srđan Žika Todorović je po mišljenju mnogih jedan od najvećih umjetnika u svojoj generaciji koji pored neospornog talenta za glumu i fim ima i onaj za muziku što je dokazao i tako što je godinama bio član kultne grupe EKV u kojoj je svirao bubnjeve i to uporedo sa svojom glumačkom karijerom.

Mnogi se slažu da je talenat naslijedio od svog oca Bore Todorovića koji će ostati upamćen kao jedan od velikana jugoslovenske a kasnije i srpke kinematografije. Kada je u pitanju njegov privatni život Žika  je važio za velikog šmekera i zavodnika i mislilo se da se nikada neće smiirti i oženiti a on je plijenio djevojke ne samo svojim izgledom nego i šarmom kojeg ima na pretek i pravi je beogradski šmeker.

Međutim kada je upoznao svoju sadašnju suprugu Anu Jovičević na Adi Ciganliji jednog ljeta prije skoro dvadeset godina smrtno se zaljubio i iako nije bio tip za ozbiljne veze sa njom je prije nego su se vjenčali bio šest godina. Nakon deset godina braka njih dvoje su doživjeli i najveću sreću da se ostvare kao roditelji i dobili su sina Dejana koji je iznenada preminuo kada je imao samo tri godine u snu.

Smrt djeteta je najveća bol koju jedan čovjek može da doživi i mnogi brakovi se nakon ovako strašnog i traumatičnog događaja raspadnu ali to nije bio slučaj sa Žikom i Anom.  Njih dvoje je ova tragedija zbližila još i više i jedno drugom su najveća podrška i oslonac u životu. I nakon toliko godina koje su proveli zajedno oni se vole kao prvog dana što pokazuje i fotla koju je Žika postavio na Instagram a u opisu stoji samo jedna riječ: Ljubav.