Vesna Zmijanac je u osamdesetim godinama bila najpopularnija pjevačica narodne muzike u Jugoslaviji i na njenim albumima su se nalazile pjesme koje su bile hit do hita. Možda je najviše slušan duet koji je napravila sa Dinom Merlinom Kad zamirišu jorgovani koji je i danas nezaobilazan u klubovima i na proslavama.

Vesna je imala prilčino buran ljubavni život i kao što je poznato njen prvi muž je Kemiš sa kojim je njena kolegica Zorica Brunclik već dugi niz  godina u braku. Kemiš i Vesna su se razišli nakon tri godine i tada su mediji pisali da je razlog bila upravo Zorica što su sve troje negirali jer je Kemiš nju upoznao poslije razvoda od Vesne a da među njima nema zle krvi pokazuje i činjenica da su sve troje u dobrim odnosima i dan danas.

Vesna je ušla u sedmu dseceniju života ali je za razliku od mnogih svojih kolegica pristala na to da prirodno stari i nikada niej uradila nijedan estetski zahvat te je ponosna na svoje bore i  pjege. Iako je skoro uvijek viđamo savršeno sređenu i našminkanu za scenski nastup ili gostovanje u TV emisijama ona je odlučila da sa svojim pratiocima podijeli fotku na kojoj je  bez trunke šminke.

Ovim potezom je pokazala da ne želi da krije svoju nesavršenost a ispod fotke su se nizali brojni koemntari u kojima su je ljudi hvalili zbog ovog poteza i govorili kako je uvijek bila prirodna i kako nema nikakav razlog da krije svoje godine. Vesna je jednom prilikom rekla da ona nije protivnik estetskih operacija ali da se ne želi sama podvrći njima i da nema potrebe da iko osuđuje nekoga zbog toga šta radi sa svojim tijelom.

Preporučujemo