NI MIRKA VASILJEVIĆ NE MOŽE DA JOJ PRIĐE: Nacija bruji o izgledu OVE ŽENE, skida je sa TRONA?!

0

Vjenčanje o kojem bruji cijela nacija i prenose svi mediji nikoga ne ostavlja ravodušnim. Brak sklopljen između Bojane Rodić i Mirka Šijana je svadba o kojoj svi pričaju. Ispred svojih najbližih su svoj najljepši dan u životu proveli i izgovorili sudbonoso da.

Nakon što su izgovorili ovu magičnu riječ, odmah je uslijedio gromoglasni aplauz. Mlada je izgledala prelijepo te se na njoj vidi koliko je jedva čekala da dođe ovaj dan u njenom životu. Mnogo poznatih lica je prisustvovalo vjenčanju, a među prvima su Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić. Svi su pričali samo o njenom izgledu, a šminka joj je bila i više nego besprijekorna. Šminker koji je uljepšao njeno lice za ovaj važan dan, Bojan Vukadinov, je javno podijelio fotografije Bojane koja je pozirala u krupom kadru.

Svi su se oduševili koliko prelijepo izgleda iako je krupni kadar u pitanju, te su bili prijatno iznenađeni. Objavio je ove fotografije svog rada na instagram profilu, a ispod je dobio brojne pozitivne komentare. On je više puta sarađivao sa velikim imenima na našoj sceni, te nije ni čudo što dobro barata s ovim stvarima.

Svi su u komentarima pisali da je Bojana sada zvanično najljepša žena u Srbiji, ako ne i šire, da je prelijepo izgledala i da je Božija miljenica s obzirom koliko je prelijepa. Nedavno Bojan je imao priliku da šminka našu poznatu glumicu Mirku Vasiljević, pa su mnogi pisali da je Bojana ipak ljepše izgledala pa da joj Mirka ne može ni prići. Dostavljamo Vam fotografije ovih predivnih dama, a Vi nam ispod napišite koja Vam je ljepša.