OVA ŽENA JE RASTAVILA SRPSKOG “KRALJA ŠEĆERA” I NJEGOVU VERENICU: Isplivala istina nakon TOLIKO GODINA

0

Miodrag Kostić Kole već nekoliko godina unazad važi za jedne od najimućnijih muškaraca na našim prostorima. Pored toga, važi i za jednog od najpoželjnijih muškaraca koji je uspio da tokom svog života izlazi i šeta sa mnogim ljepoticama iz Srbije. Jedna od njih je i Marijana Mateus koja je pod ruku šetala sa Midoragom Kostićem, poznatijim kao Kole.

Nakon nekoliko godina, Marijana je izdala knjigu na kojoj je godinama radila i tu je pisala dosta o svojim privatnim stvarima iz života. Dotakla se i svojih ljubavnih i emotivnih odnosa sa dosta poznatih muškaraca koji su je voljeli ali su joj iz sve te ljubavi nekako uvijek nanosili bol. U istoj knjizi je priznala i da, kada je upoznala Miodraga, je on tada bio vjeren sa drugom djevojkom. Priznala je da nju nikada nisu zanimali zauzeti muškarci, a da su se Miodrag i ona upoznali sasvim slučajno i ona je u tim trneucima bila zanesena mladalačkim emlocijama.

On je bio, naravno, stariji od nje i ona se svim silama trudila da pobjegne, ali on je znao kako da se ponaša sa ženama i osvajao bi ih na drugu loptu. Ona se nakon nekog vremena zaljubila u njega, iako je on bio zauzet, nije mogla da mu odoli. Odveo ju je jednom prilikom u dvorac ‘’Fantast’’ i u tom trenutku se ona osjećala kao princeza i sve je bilo kao san. Nedugo nakon toga, Marijana je željela da zna čemu ovo sve vodi, pa je jednom prilikom pratila Miodraga koji joj je rekao da ima poslovne obaveze.

Zatekla ga je s vjerenicom kako priča, pa im je prišla i rekla da je ovo prilika da se sazna ko je u ovoj priči višak. Otkrila je da je tada imala 17 godina, a da je ona ta koju je njegovo srce izabralo. Njegov nadimak je ‘’Kralj šećera’’ a malo ko zna da je on nju, kada je prvi put vidio, pozdravio upravo s riječima ‘’ćao šećeru’’.