NE POSTOJI NIJEDNA NJENA SLIKA U KUPAĆEM KOSTIMU: Razotkriveno zašto Dragana NIKADA nije pokazala SVOJE TELO!

0

Na srpskoj estradi postoji veliki broj pjevača i pjevačica ali samo nekolicina njih su prave zvijezde i iza sebe imaju karijeru koja traje nekoliko decenija i bezbroj hitova. Jedna od njih je svakako i Dragana Mirković koja je svoj uspjeh postigla isključivo zahvaljujući svom talentu, trudu i radu i nikada je nisu pratili nikakvi skandali kako u profesionalnom tako ni u privatnom životu.

Ona je već više od dvije decenije u braku sa Tonijem Bjelićem uspješnim biznismenom i njihova porodica živi u pravom dvorcu nadomak Beča. Da je i sama dobar biznismen Dragana je dokazala kada je prva u našoj regiji pokrenula muzičku televiziju DM SAT koja joj je donijela i još uvijek donosi ogroman prihod.

Dragana i Toni imaju i sina i kćerku koji su već odrasli ljudi ali koji ne vole da se eksponiraju u javnosti i izabrali su sasvim drugačije profesije od svojih roditelja. Dragana je uvijek važila za skromnu ženu koja zna kako treba da se ponaša a za razliku od svojih kolegica nikada nije na društvene mreže okačila svoju sliku u kupaćem kostimu niti je takva pozirala paparacima.

 

Nedavno je gostujući u jednoj emisiji otkrila i razlog za to i rekla je da je ona pjevačica a ne manekenka te da bi joj to bilo jako neprijatno. Njeni fanovi su bili oduševljeni ovakvim nejnim stavom i podržavaju ga i najvažnije im je da ona pravi dobre pjesme i izvrsnu atmosferu na svojim koncertima. Ono što joj poneki zamjeraju je njen stajling jer smatraju da baš i nema ukusa ali se Dragana na to ne obazire puno.

Preporučujemo