BRANKI KATIĆ USRED TROLE SEVAJU BATACI: Glumica uslikana u gradskom prevozu, PUTNICI OTKINULI NA PRIZOR! (FOTO)

0

Branka Katić je jedna od najomiljenijih glumica na ovim prostorima koja je odigrala veliki broj uloga u domaćim ali i stranim filmovima i serijama. Rođena je u Beogradu  i ima devet godina stariju sestru a od malih nogu je znala da želi da bude glumica.

Akademiju dramskih umjetnosti je završila u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Šerbedžije a bilo je to u vrijeme raspada Jugoslavije i bila je prisutna kada su pijani momci vrijeđali slavnog glumca i pucali u plafon jer je on rođen u Hrvatskoj a sve se dešavalo na proslavi rođenja Radetove kćerke Nine.

Branka je napustila ove prostore i otišla u Ameriku gdje je nastavila svoju karijeru a 2000. godine se udala za režisera Džulijana Farina koji je poznat i po tome što je režirao dvije epizode serije Seks i grad. Tri godine kasnije je rodila njihovog prvog sina Luija a nakon dvije godine i Džoa i porodica je osam godina živjela u Los Anđelesu.

Međuitm Branka nikako nije mogla da se privikne na američki način života pa su puno vremena provodili u Beogradu gdje su kupili i stan. Mediji iz Srbije su pisali da se Branka 2021. godine i zvanično vratila u Beograd a činjenica je da sve češće igra uloge u domaćim filmovima ali i u pozorišnim predstavama.

 

Da joj slava i novac nikada nisu udarili u glavu i da je sasvim normalna i prizemna osoba pokazuje i fotka koja je nastala u gradskom prevozu i koju je snimio jedan od putnika. Na njoj se vidi kako glumica sjedi prekrštenih nogu u lepršavoj haljini i dopisuje se sa nekim a niko od prisutnih nije mogao da odvoji pogled od nje.